12/12-2011

Jaha. Kunde inte lämna huset på morgonen då vägarna förvandlats til rodelbanor. Mer när väl grusbilen kom kunde vi ge oss iväg till arbeten, skola och dagis.
Ett par dubbelpass i skolan och jag åker och hämtar Myra på dagis, åker hem hämtar barn som gjort iordning pulverkaffe i termos till föräldrarna. Sladdar tillbaka till dagis och kommer tillbaka till 16.33. tre minuter sen.
Luciatåg med hoppande, sprallande tärnor och tomtar (alla pepparkaksgubbar var knappt gåkunniga ännu). Svalt pulverkaffe, bulle och bränd, men god, pepparkaka.
Hem. Äta, söva.
Avslutar med att ladda upp en ny bok för utgivning. Nygammal. En annan kust.

Tre blir en

Ni som känner mig och mitt bloggande. Hmmm. Du, menar jag. Det är nog bara mamma, som i dagsläget har full koll på alla de tre bloggar som jag hittintills ägnat mig åt att skriva i. Ni/du skall nu få, åtminstone till vidare, allt under samma rubrik. Herr grön.
Herr Grön var tidigare en rent politisk blogg. Det kommer den inte att vara längre. Den kommer att ha en kategori som kallas politisk (eller nåt i den stilen).
Herr grön  kommer också att innehålla skönlitterära texter, eller försök till sådana, som jag tidigare skrev på bloggen En annan kust,
Avslutningsvis kommer Herr Grön bara att innehålla vardagskommentarer, återgivande av mitt liv liv i sus dus och smutsgrå vardag. Det skrev jag tidigare om på bloggen vildewille.
Nu blir alltså allt samlat här. Under ett paraply. Tre kategorier. Och ingen aning.
Klockan är mycket och jag är inte längre lika gammal som jag var för en stund sedan. Jag är äldre.
Nora 12 december 2011.

RSS 2.0