En härlig röra!

Ni kanske minns hur Bildt under tidigt 90-tal ojade sig över den "rödgröna röran". En fantastiskt träffsäkert formulerat sats, speciellt på skorrande småländska (visst är det det som präglar Bildts svenska uttal?). Personligen älskar jag röror av alla de slag. De känns så kreativa, oförutsägbara och spännande. Precis vad politiskt ledarskap behöver präglas mer av...

Hur som helst har den nyss nämnda röran lyckats presentera en nystartad bloggtjänst på www.rodgron.se. Än så länge bara tre inlägg och ett tjugotal kommentarer - överblickbar med andra ord.

Vi har ju "allians för Sverige" som politiskt koncept för regeringepartierna och "högern" inom svensk politik. Vad skall röran kalla sig? Röran vore just ett kreativt och oförutsägbart namn, men det går väl knappast hem om man frågar PR-experterna. För lätt att göra sig lustig över helt enkelt. Det är väl bra om man kan roa, ha lite självdistans. Jag röstar både på och för Röran.

På söndag har vi styrelsemöte. Det ser jag fram mot. En ny lokal kulturpolitik skall diskuteras och olika motionsförslag behandlas.

Go, röran, go!


Nora, den 22 september 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0